Hur kan jag använda Nicelabel att skapa etiketter från en Excelfil?

NiceLabel har flera olika nivåer på sin programvara. Med Express kan du skapa en enkel koppling till en excelfil med några få begränsningar.

För en liten slant extra finns fler möjligheter med kopplingen genom att välja Nicelabel standard. Ifall du vill ha automatiska utskrifter kan gå upp ytterligare en nivå.

Kontakta oss för prisuppgifter på både Nicelabel, kom-igång-hjälp och allt kring dina etiketteringsbehov.

Läs mer och jämför hos Nicelabel - klicka här

Ifall du vill ladda ner och testa programmet fritt i 30 dagar - klicka här