Fungerar era etikettskrivare i My Schenker/Schenker Web-TA/Unifaun Online/Pacsoft Online?

My Schenker

Nej, det fungerar inte att skriva ut på en etikettskrivare i My Schenker, man kan inte aktivera valet för etikettskrivare.

Pacsoft Online

Ja, under inställningar när du loggat in hittar du utskriftsinställningar du ställa in vilka skrivare du vill peka etiketterna mot. (Det kräver java installerat.)

Schenker Web-TA

Ja, under inställningar när du loggat in i Web-TA kan du bocka i valet ”Jag använder etikettskrivare”.

Unifaun Online

Ja, under inställningar när du loggat in hittar du utskriftsinställningar du ställa in vilka skrivare du vill peka etiketterna mot. (Det kräver java installerat.)