Måste man köpa en mjukvara för att skriva ut etiketter?

Samtliga skrivare vi säljer levereras med en gratisversion av ett etikettdesign-program, de enklaste etiketterna skapar du enkelt själv genom att definiera storlek på etiketten och vilken skrivare du har etiketten i. Sedan använder du verktygsmenyn att välja text, bild, streckkod som du drar och släpper på valfritt ställe på etiketten. Ange sedan vad du vill att det skall stå i din text eller streckkod, spara etiketten och skriv sedan ut.

TSC

• När du köper en skrivare från TSC så får du med en licens med BarTender ultra light där du kan göra enklare etiketter.

BarTender -

• Som nämnt ovan så skickas det med när man köper en TSC skrivare. Men ifall ni endast önskar att köpa programvaran så kan vi hjälpa er med detta och hitta rätt version för er.

Zebra Technologies

• har valt att skicka med en licens av Zebra Designer vilket är en Nicelabel ultra light som endast fungerar med skrivare av märket Zebra. De etiketter du designer kan du även öppna i Nicelabel om du väljer att köpa en licens senare.

Mer om NiceLabel.

• Ifall du är ute efter ett kraftfullare program där du kan göra lite mer avancerade etiketter, med databaskopplingar, Excel eller dylikt så kan NiceLabel vara ett program för dig. IFall ni vill veta mer så kan ni läsa mer här

Ifall ni har några frågor på mjukvara till utskrift av etiketter så är ni varmt välkomna att kontakta oss.