Felanmälan

Har du en produkt som inte fungerar tillfredställande skall följande göras INNAN den skickas till oss.

Börja med att skapa ett ärende genom att klicka på "lämna in ärende" högst upp på sidan, spara ärendenumret.

1. Ladda ner pdf-filen och fyll i den så detaljerat som möjligt.
    OBS! Var noga med att ange ärendenumret längst ner till höger på blanketten
  2. Skriv ut blanketten Felanmälan_Grafokett.pdf
  3. Packa produkt/produkterna noga så att den inte skadas under transporten
  4. Bifoga utskriven blankett med godset.
  5. Märk produktens/produkternas ytteremballage SYNLIGT med ärendenumret.

Att tänka på

• Vid retur utan åtgärd eller vid skrotad produkt tillkommer en undersökningsavgift på 650 kr
  • Vid retur tillkommer kostnad för frakt

LADDA NER RETURDOKUMENT HÄR